Traditioner

Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest på Lilleskolen. Alle børn og voksne skal være udklædt. I salen viser børnene hjemmegruppevis deres kostume for resten af skolen og vi synger sange. Vi slår katten af tønden og fester i hjemmegrupperne.

Sommerfest: I juni måned holder vi skolens store årlige sommerfest, hvor alle børn, forældre og personale deltager i forberedelserne. Første hjemmegruppes forældre vælger tema og alle børn og voksne møder udklædte op til festen. Hver hjemmegruppe forbereder en bod og hver hjemmegruppe optræder med et musiknummer på scenen.

Konditur: I foråret tager hele skolen afsted og motionerer sammen. Børnene vælger sig ind på et løbehold, løbe-gå hold eller et gå-hold. Alle skal rundt på den afmærkede kondi-sti mindst én gang. Vi spiser vores madpakker i det fri og der er fri leg.

Æbledag: En høsttradition, hvor hele skolen arbejder med æbler: æblehistorier, lave æblemost, æblekunst, æbler på bål, hører om æblet i sagn, myter og eventyr – til sidst spiser vi alle hjemmelavet æblekage. Æblerne bliver samlet fra børnenes haver og skolens æbletræer.

Juleafslutning: Ved årets julefest optræder Indslusningen med en sang for hele skolen og 5. klasse optræder for hele skolen med et teaterstykke på engelsk.