Valghold

Valghold er halvanden times undervisning en gang om ugen, hvor børnene fra 2.- 6. klasse vælger sig på forskellig undervisning på tværs af alder. Børnene vælger nye hold tre gange om året.

Tilbuddene spænder fra bevægelse til kunstneriske aktiviteter og boglige emner. Eksempler på valghold, som har været tilbudt: Udeliv, fodbold, mind fullness, iagttagelsestegning, graffiti, broderi, drama, kor, amerikansk sjipning, matematikspil og tape-art.

Formålet med at organisere undervisning som valghold er, at børnene arbejder med et fagområde med den motivation, der opstår, når alle børnene har valgt indholdet efter interesse. Samtidig giver valghold børnene oplevelsen af at arbejde sammen med andre børn på tværs af alder og af at små og store kan hjælpe hinanden fagligt med deres forskellige kunnen indenfor forskellige fagområder.