Tryghed

Skaber vi igennem kendskab, venskab og fællesskab samt en genkendelig struktur i hverdagen, der giver sammenhængskraft hele vejen op gennem skoleforløbet.

Struktur i hverdagen

Dagsorden: Om morgenen skriver læreren på tavlen, hvad der skal ske i de forskellige timer i løbet af dagen.

Sige/viserunde: Især i de yngste hjemmegrupper er der ofte sige/viserunde, hvor børnene fortæller stort og småt fra deres hverdag til resten af hjemmegruppen eller viser en ting for deres kammerater.

Kendskab: På vores skole har vi et tæt miljø, hvor alle kender hinanden. Hos os møder børnene nærværende og tilgængelige voksne. Vi vægter et tæt samarbejde mellem skolens forældre og lærere.

Venskab: Vi bygger, dyrker og prioriterer venskaber meget højt. Vi skaber rammer for et socialt miljø, hvor børnene har tillid til og omsorg for hinanden. Børnene arbejder og leger sammen på tværs af hjemmegrupperne, alder og interesser. Vi har en god tone og vi har venlige og glade børn.

Fællesskab: Skolen er karakteriseret ved stærke og forpligtende fællesskaber. Børn, forældre og ansatte står sammen om at skabe en skole, hvor alle yder deres bedste i dagligdagen samt til skolens arrangementer og fester.